Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε; 6936 954540
Τεχνοτροπίες

Τεχνοτροπίες

Η τεχνοτροπία είναι η διακόσμηση του τοίχου όπου στην ουσία προσδίδει μια μοναδική αισθητική στο χώρο σας.

Είδη

Επιλέξτε απο τη παρακάτω λίστα μια τεχνοτροπία για να δείτε τα χαρακτηριστικά της.

Stuco Antico

Γνωστό και ως στούκο Βενετσιάνο, το στούκο αντίκο, είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς τεχνοτροπίες διεθνώς. Για πρώτη φορά η τεχνοτροπία αυτή, δημιουργήθηκε στη Βενετία, στα χρόνια της αναγέννησης.

Το οπτικό αποτέλεσμα αλλάζει εντελώς το χώρο στον οποίο εφαρμόζεται η τεχνική. Δίνει στυλ, βάθος και ενδιαφέρον, την ίδια ώρα που η επιφάνεια του, έχει τη λάμψη και την υφή μαρμάρου. Προτιμάται ιδιαίτερα για σαλόνια και χώρους υποδοχής ενώ μπορεί πολύ εύκολα να δώσει άλλο αέρα στο υπνοδωμάτιο σας.

Πατίνες

Ζεστή ατμόσφαιρα και αισθητική με άποψη και φινέτσα, είναι τα χαρακτηριστικά που προσδίδει στο χώρο σας η τεχνική της πατίνας. Για ομοιόμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε δύο «κοντινά» χρώματα. Αν πάλι επιθυμείτε κάτι περισσότερο εκκεντρικό, διαλέξτε αντίθετα αλλά ταιριαστά χρώματα.

Απομίμηση Ξύλου

Εξαιρετικά ιδιαίτερη αλλά και δύσκολη, η τεχνοτροπία αυτή, εξομοιώνει την τρισδιάστατη εμφάνιση του ξύλου. Διαλέξτε τα σημεία τα οποία θέλετε να αναδείξετε και το χρώμα που ταιριάζει στο χώρο σας, χαρίζοντας τη ζέστη του φυσικού υλικού στο σπίτι σας.

Τεχνική με σφουγγάρι

Άλλη μια δημοφιλής τεχνοτροπία, είναι η τεχνική με το σφουγγάρι. Επιλέξτε τα χρώματα που ταιριάζουν με το χώρο σας για να τονίσετε ένα τοίχο, μια κολώνα ή ακόμα και το τζάκι. Χαρίζει την αίσθηση διαφορετικών υφών σε μια επιφάνεια. Χρησιμοποιώντας αντίθετα χρώματα, θα έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ οι παρόμοιοι τόνοι θα σας δώσουν ένα πιο ήπιο φινίρισμα. Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα υλικά όπως πινέλο ή φύλλα νάιλον για διαφορετικό οπτικό αποτέλεσμα.

Φωτογραφικό υλικό

Vivechrom - Οικολογικά χρώματα
VECHRO colors - Οικολογικά χρώματα
Χρειάζεστε κάποιον ειδικό;

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να δούμε μαζί πως μπορούμε να ανανεώσουμε το δικό σας χώρο.

επικοινωνήστε μαζί μας
επιστροφή στην κορυφή