Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε; 6936 954540
Ελαιοχρωματισμοί

Ελαιοχρωματισμοί

Η τέχνη του ελαιοχρωματισμού μπορεί να δώσει τον αέρα και το στυλ που θέλετε σε καινούριες και παλιές, εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Τα σύγχρονα υλικά και οι τεχνοτροπίες που μπορούμε να εφαρμόσουμε σε διάφορες επιφάνειες θα κάνουν τη διαφορά μέσα στο χώρο σας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε, και να μας την περιγράψετε. Σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε να διαβάσετε για τις διάφορες τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Τεχνικές

Διαλέξτε απο τη παρακάτω λίστα μια τεχνική για να δείτε τα χαρακτηριστικά της.

Σπατουλαριστά

Σε αυτή την τεχνική, χρησιμοποιείται στόκος στο σοβά πριν τη διαδικασία της βαφής. Με αυτό τον τρόπο εξομαλύνονται οι επιφάνειες και το αποτέλεσμα είναι ένας αψεγάδιαστος τοίχος. Το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι ο λαδερός στόκος, αφού έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ανθεκτικός στην πάροδο του χρόνου και δίνει τέλειο φινίρισμα στην επιφάνεια στην οποία δουλεύεται.

Ριπολίνες - Ντούκο

Ριπολίνες είναι οι γνωστές σε όλους μας λαδομπογιές. Συνήθως χρησιμοποιούνται για τη βαφή στις πόρτες και τα κασελίκια, αφού το συγκεκριμένο υλικό θεωρείται ιδιαίτερα ανθεκτικό στην πάροδο του χρόνου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε τοίχους, συνήθως σπατουλαρισμένους, για να δώσει μια καλύτερη όψη και αφή στην επιφάνεια.

Εσωτερικά Πλαστικά

Η εφαρμογή και η χρήση των πλαστικών χρωμάτων για εσωτερικούς χώρους είναι ιδιαίτερα εύκολη. Είναι άκαυστα, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε σατινέ ή ματ φινίρισμα και φυσικά την επιθυμητή απόχρωση. Με τη σωστή προετοιμασία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων και για τη βαφή σοβάδων, σπατουλαρισμένων επιφανειών και γυψοσανίδων.

Ακρυλικά

Τα ακρυλικά χρώματα χρησιμοποιούνται κυρίως για τη βαφή εξωτερικών τοίχων. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι στεγνώνουν γρήγορα και αραιώνονται με νερό. Χάρη στη χημική τους σύνθεση, έχουν μεγάλες αντοχές στο νερό και στις καιρικές συνθήκες. Για αυτό το λόγο, είναι και τα ιδανικά χρώματα για τις εξωτερικές επιφάνειες.

Βαφή Ξύλων

Μεταξύ των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι και η βαφή ξύλινων επιφανειών όπως τα κασελίκια, οι πέργκολες, οι ντουλάπες και οι πόρτες από εξειδικευμένους τεχνίτες. Οι εργασίες συνήθως γίνονται για συντήρηση, ομαλοποίηση ατελειών, αξιοποίηση ξύλων χαμηλής ποιότητας ή αλλαγή χρώματος.

Φωτογραφικό υλικό

Σπατουλαριστό
Σπατουλαριστό
Ριπολίνες-Ντούκο
Ριπολίνες-Ντούκο
Σπατουλαριστό
Σπατουλαριστό
Σπατουλαριστό
Σπατουλαριστό
Εσωτερικά πλαστικά
Εσωτερικά πλαστικά
Εσωτερικά πλαστικά
Εσωτερικά πλαστικά
Vivechrom - Οικολογικά χρώματα
VECHRO colors - Οικολογικά χρώματα
Χρειάζεστε κάποιον ειδικό;

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να δούμε μαζί πως μπορούμε να ανανεώσουμε το δικό σας χώρο.

επικοινωνήστε μαζί μας
επιστροφή στην κορυφή