Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε; 6936 954540
Η Εταιρία

Η Εταιρία

Με υπευθυνότητα και συνέπεια ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, παρέχοντας τις ιδανικές λύσεις για κάθε χώρο τα τελευταία 20 χρόνια.

Παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις στον επαγγελματικό κλάδο των ελαιοχρωματισμών, από τα νέα υλικά, μέχρι τις νέες τεχνοτροπίες, δίνουμε ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις για κάθε περίπτωση.

Η φιλοσοφία της εταιρίας, όλα αυτά τα χρόνια, βασίζεται σε 4 αρχές:

  1. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς κακοτεχνίες
  2. Είμαστε συνεπείς στο χρόνο παράδοσης του κάθε έργου
  3. Χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά
  4. Παραδίδουμε το χώρο σε άριστη κατάσταση

Σε κάθε έργο, ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα για να εξασφαλίσουμε σωστή συνεργασία με τους πελάτες μας. Επισκεπτόμαστε το χώρο και μελετάμε μαζί τις ανάγκες και τις δυνατότητες του. Σας ενημερώνουμε με γραπτή προσφορά για το κόστος της κάθε εργασίας που θα επιλέξετε, αφού γίνουν πρώτα οι απαραίτητες μετρήσεις. Παράλληλα, ενημερώνεστε άμεσα για το χρόνο έναρξης και παράδοσης του έργου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση.

Εξοπλισμός

Κύριος στόχος μας είναι να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου καλούμαστε να αναλάβουμε. Για το λόγο αυτό, έχουμε φροντίσει ώστε η εταιρία να διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εργαλεία. Με αυτό τον τρόπο, είμαστε σίγουροι για την άριστη ποιότητα του αποτελέσματος. Την ίδια ώρα, εξασφαλίζουμε δύο πολύ σημαντικά θέματα: οι πελάτες μας δεν επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις για ενοικίαση εξοπλισμού σε τρίτους, και η παράδοση του έργου γίνεται στον προκαθορισμένο χρόνο χωρίς καθυστερήσεις.

Το κρεμαστό αναβατόριο ύψους 40 μέτρων και ο καλαθοφόρος των 20 μέτρων, επιτρέπουν την ολοκλήρωση του ελαιοχρωματισμού με ασφάλεια και ιδανικό αποτέλεσμα ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα τμήματα των επιφανειών.

Η συνεργασία μας με τις καλύτερες εταιρίες χρωμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού, επιτρέπει τη χρήση ποιοτικών και ανθεκτικών υλικών έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε σε κάθε έργο μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικές και γνωρίζουμε όλες τις εξελίξεις στον κλάδο μας παρακολουθώντας μεγάλες εκθέσεις. Έτσι μπορούμε συνεχώς να σας προτείνουμε νέες ιδέες και λύσεις.

Vivechrom - Οικολογικά χρώματα
VECHRO colors - Οικολογικά χρώματα
Χρειάζεστε κάποιον ειδικό;

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να δούμε μαζί πως μπορούμε να ανανεώσουμε το δικό σας χώρο.

επικοινωνήστε μαζί μας
επιστροφή στην κορυφή